PUNCT ȘI DE LA CAPĂT – expozitie de pictura

 PUNCT ȘI DE LA CAPĂT - expozitie de pictura

afish a3

U Art Gallery vă invită marți, 30 iunie 2015, ora 1830,  la vernisajul expoziției cu titlul „PUNCT ȘI DE LA CAPĂT„. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Școala de Artă București, este reprezentativ pentru absolvenții clasei de pictură aflați sub îndrumarea profesorului Florian Lucan.

 După trei ani de studii, cinci absolvenți ai Școlii de Artă din București propun cinci direcții de cercetare plastică concretizate într-o serie de lucrări, reunite în această expoziție. Desfășurarea tematică amplă de la figurativ la abstract, cel dintâi concretizat în subiecte ce țin de portretistică sau peisaj, conferă expoziției densitate și o diversitate  a spectacolului vizual.

Titlul expoziției, „PUNCT ȘI DE LA CAPĂT, sugerează faptul că, după o școlire consistentă, autorii vor decide dacă se vor opri aici sau vor continua demersul. Cu alte cuvinte, expoziția poate fi înțeleasă și ca un atelier deschis, în sensul că autorii s-au oprit pentru un timp din travaliul specific și, inevitabil, plin de dileme și direcții de cercetare spre a se expune publicului.

 

Florian Lucan,

Artist plastic

 

Profesor la Școala de Artă București

Comments are closed.