ADMITERE

INSCRIEREA CANDIDATILOR IN ANUL DE CURS 2019-2020

Candidații care doresc să frecventeze cursurile Școlii de Artă București, sunt așteptați sa completeze cererile de înscriere la secretariatul instituției (București, str. Cuza Vodă, nr. 100), intre orele 11.00 - 19.00, în vederea susținerii examenului de admitere

TAXA DE INSCRIERE ESTE DE 50 LEI.

 

.

PROGRAM INSCRIERE

LUNI pana VINERI între orele 11 - 19 în intervalul 19 august - 30 septembrie

PROGRAM EXAMINARE

Testele de aptitudini artistice vor avea loc în intervalul 1-7 Octombrie 2019.
Pentru fiecare disciplină in parte vor fi comunicate , data și ora exacta a examinarii, in momentul inscrierii la examen.

ACTELE NECESARE PENTRU ÎNSCRIEREA LA EXAMEN

- cartea de identitate/certificatul de nastere in cazul minorilor

CANDIDATII ADMISI

Candidatii declarati admisi in urma sustinerii testului de aptitudini, se vor prezenta la sediul institutiei pentru semnarea Contractului de studii pentru anul in curs, in prezenta managerului institutiei si consilierului juridic, până la data de 01.11.2019.
Dupa semnarea contractului se va achita, in aceeasi zi, taxa de curs la Casieria institutiei unde se va comunica si numarul de contract.

PLATA TAXEI

Pentru candidatii admisi in anul I taxa se achita integral imediat dupa semnarea Contractului pentru anul in curs .

Pentru candidatii inscrisi in anul II si III, precum si pentru candidatii de la Specializare sau Perfectionare, se achita ½ din suma imediat dupa semnarea contractului pentru anul in curs până la 14.11.2019, urmând ca cea de a doua tranşă, să fie achitată până la data de 01.04.2020.

FOARTE IMPORTANT

Toţi anii de studiu, inclusiv specializările şi perfecţionările, trebuie să incheie contractele cu ȘCOALA DE ARTĂ BUCUREŞTI, până la data de 01.11.2019.